Rabu, 19 Mac 2014

''Kepala kain"


Edwin J505zx
w22 L23

koleksi UNiK mybundlekids

JAKET JEANS - SIZE 8-9Y
Price : RM 188
mmg unikk sangatt! Tgok tang pocket bawah tu**
Depan & belakang mmg unik.
Mmg xkn jumpa kat mana2 kedai.
BERMINAT???
Whatsapp sy : 011-15118001


Selasa, 18 Mac 2014

Dear CUSTOMER..

Stock MIX JEANS >> SOLD OUT ;( <<< sorry customer...mmm..

Pakaian / Bundle kanak2 yg ada stock cuma :-

CHILDREN SUMMER WEARS
 (pakaian kanak2 nipis)
100kg RM 900
200kg RM 1750

CHILDREN SPRING WEARS
(Pakaian kanak2 sederhana tebal)
100kg RM 450
200kg RM 850

TERMASUK PENGHANTARAN.PENGHANTARAN PERCUMA KL/SELANGOR SHJ.TQ;)

                     

Rabu, 12 Mac 2014

2013-2014...

Dah lama "Bercuti panjang" dari berniaga di luar / join event2 karnival-expo Dan sebagainya..sbb my baby(Rizky) kecik lg..perlukan perhatian lebih utk dia..dulu anak 2..skrg dah 3..gab jauh sgt yg no 3 ni ., 8tahun tuu..hehe..dulu 2-2 dh beso2.. Nak kluar niaga xde masalah..skg ni dgn sikecik ni mmg  kena tggu dia besar laa...so sementara waktu ni sy hanya buat on9 sahaja..still amik order..kalau ada cust order kita akn  htr terus. Sesiapa yg nak ORDER bole call sy di no >> 011-16758379/ whatsapp sy >> 011-15118001. PENGHANTARAN PERCUMA DI KL/SELANGOR SHJ.luar kawasan kena pos la jwbnya..@ boleh jgk nak dtg ambik sendri..;))

SWEET MEMORY MY BUNDLE KIDS..2012-2013



Sebahagian drp gambar Tapak2 Karnival/Expo yg MybundleKids sertai...ada sje karnival adala mybundlekids..xnk LPs peluang punya..best sgt!



























KL BUNDLE FESTIVAL-berniaga bersama otai2/kaki2 bundle/vintage satu pengalaman yg paling havoc!! 


dress 4 bby gurl 1-3yr